Liljeholmen Syd

hDaglig Verksamhet
Stockholm
1 av 11 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Liljeholmen Syd är en daglig verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 LSS. Vi erbjuder ett sammanhang för dig som har din psykiska hälsa som den största utmaningen. Här möter du andra i liknande situation. Huvudfokus är att du ska må bättre och hitta strategier för en hållbar vardag och för att nå dina mål.

För dig som hamnat i ofrivillig isolering har vi ett arbetssätt för att stärka dina resurser att komma vidare ut i livet. Genom samverkan, relation, högmotiverande aktiviteter och lösningsfokus kan vi hjälpa till att hitta en väg framåt. Vi kallar arbetssättet för Kliv ut.

Vi erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina mål och visioner som styr. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar:

  • Jobb & Utbildning
  • Kultur & Skapande
  • Träning & Hälsa
  • Djur & Natur
  • Person & Relation.

Särskilt fokus: Psykisk hälsa och bryta isolering

Vi arbetar individanpassat utifrån Nytidas ramverk för pedagogik (läs mer här >>) som bygger på lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation (AKK).

Fysisk miljö

Vi finns i en ljus, fin kontorslokal med musikstudio, vilrum och härliga sällskapsutrymmen. Det är nära till både stadsliv, skog och natur, sjön Trekanten är en kort promenad bort. Det är också nära Liljeholmstorget med lunchrestauranger, affärer, bibliotek, vårdcentral samt kommunikationer: tvärbanan, bussar och tunnelbanan.

Om medarbetarna

Vi har välutbildade medarbetare med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Så är det att vara på en daglig verksamhet

Visa hela beskrivningen

Det här händer på Liljeholmen Syd

Lyssna