hDaglig Verksamhet

Egen regi
1
LSS 9§10
Vuxna
ADHD, Aspergers, Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF
40

Daglig verksamhet i Stockholm

Liljeholmen Syd erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina mål och drömmar som styr. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur samt Person & Relation.

Liljeholmen Syd tillhörde tidigare Resursteamet, som nu är en del av Nytida.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Liljeholmen Syd

Fysisk miljö och faciliteter

Vi finns i en ljus, fin kontorslokal med musikstudio, vilrum och härliga sällskapsutrymmen. Det är nära till både stadsliv, skog och natur, sjön Trekanten är en kort promenad bort. Det är också nära Liljeholmstorget med lunchrestauranger, affärer, bibliotek, vårdcentral samt kommunikationer: tvärbanan, bussar och tunnelbanan.

Om medarbetarna

Vi har välutbildade medarbetare med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Almega Tjänsteföretagen med flera olika fackförbund.

Liljeholmen Syd på Instagram