Liljeholmen Öst

hDaglig Verksamhet
Stockholm
1 av 10 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Liljeholmen Öst är en daglig verksamhet enligt LSS som vänder sig till dig med förvärvad hjärnskada. För de personer som deltar i daglig verksamhet här kan det exempelvis handla om att man råkat ut för en stroke, varit med om en bilolycka eller har drabbats av en sjukdom. Denna enhet har dessutom en specialinriktning och tar också emot personer med kognitiva sjukdomar som till exempel Alzheimers sjukdom. Denna enhet har två team, det ena teamet tar emot personer med förvärvad hjärnskada och kognitiva sjukdomar. Det andra teamet, som vi kallar Sinnesteamet, är specialiserade i arbete med yngre personer som fått demensdiagnos.

Vi erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet: Det är din strävan och din vilja som styr. Vi arbetar individanpassat utifrån Nytidas ramverk för pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation (AKK). Enheten kännetecknas av en stark vi-känsla och en hög energinivå. Här bjuds alla in till att ha kul!

Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar:

  • Jobb & Utbildning
  • Kultur & Skapande
  • Träning & Hälsa
  • Djur & Natur
  • Person & Relation

Vi lägger stor vikt Träning & Hälsa och erbjuder ett antal olika ”må-bra-” och träningssammanhang.

Fysisk miljö

Vi finns i ljusa fina lokaler med musikstudio, datorer, träningsmöjligheter, vilorum och härliga utrymmen där vi kan äta, fika och umgås.

Det är nära till tvärbanan och tunnelbanan och naturnära med skog och vatten precis utanför dörren.

Om medarbetarna

Vi har välutbildade medarbetare med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar.

Så är det att vara på en daglig verksamhet

Visa hela beskrivningen

Lyssna