hDaglig Verksamhet

Egen regi
1
LSS 9§10
Vuxna
Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF, Utvecklingsstörning

Daglig verksamhet inom LSS i Stockholm

Västertorp daglig verksamhet passar bra för dig som uppskattar stimuli och intryck. Vi vänder oss i första hand till dig som har en fysisk funktionsnedsättning samt en medfödd kognitiv funktionsnedsättning. Vi erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina mål och drömmar som styr. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur samt Person & Relation.

Västertorp tillhörde tidigare Resursteamet, som nu är en del av Nytida.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Västertorp

Fysisk miljö och faciliteter

Inne i våra lokaler finns rum för sinnesstimulering, kontorsrum, träningsrum, mötesrum, kök och matplats. Det finns tre toaletter med handikappanpassning, varav två med tillgång till brits. Tillgång till taklyft. Verksamheten ligger på entréplan. Det är nära med bil från E4/E20 Södertäljevägen, Trafikplats Bredäng samt 700 meter till tunnelbanestation Västertorp.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade och har stor erfarenhet av att arbeta med våra olika målgrupper. Socionomer, beteendevetare, pedagoger, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. I Västertorp finns personal utbildad i AKK, alternativ kompletterande kommunikation.

Västertorp på Instagram

Instagram did not return a 200.