Västertorp

hDaglig Verksamhet
Hägersten, Stockholm
1 av 10 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Västertorp är en daglig verksamhet enligt LSS som vänder sig till dig som har en fysisk och en kognitiv funktionsnedsättning. Västertorp passar bra för dig som uppskattar stimuli och intryck.

Vi erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Här är det är dina mål och visioner som styr.

Vi arbetar individanpassat utifrån Nytidas ramverk för pedagogik (läs mer här >>) som bygger på lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation (AKK).

Arbetssättet är individanpassat för att varje enskild arbetstagare ska ha de bästa förutsättningar för livskvalitet, delaktighet, självbestämmande och meningsfullhet. Med lugn, trygghet och struktur ger vi dig stöd att använda dina styrkor och att bejaka dina intressen.

Vad kan man göra på Västertorp?

Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar:

  • Jobb & Utbildning
  • Kultur & Skapande
  • Träning & Hälsa
  • Djur & Natur
  • Person & Relation

Fysisk miljö

Inne i våra lokaler finns rum för sinnesstimulering, kontorsrum, träningsrum, mötesrum, kök och matplats. Det finns tre toaletter med handikappanpassning, varav två med tillgång till brits. Det finns tillgång till taklyft och verksamheten ligger på entréplan.

Det är nära med bil från E4/E20 Södertäljevägen, Trafikplats Bredäng samt 700 meter till tunnelbanestation Västertorp.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade och har stor erfarenhet av att arbeta med våra olika målgrupper. I arbetsgruppen finns socionomer, beteendevetare, pedagoger, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Medarbetarna är utbildade i AKK, alternativ kompletterande kommunikation.

Så är det att vara på en daglig verksamhet

Visa hela beskrivningen

Det här händer på Västertorp

Lyssna