Alvik Väst

hDaglig Verksamhet
Bromma, Stockholm
1 av 13 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Dagliga LSS-verksamheten Alvik Väst vänder sig till personer med förvärvad hjärnskada. För de personer som här deltar i daglig verksamhet kan det exempelvis handla om att man råkat ut för en stroke, varit med om en bilolycka eller har drabbats av en sjukdom. Denna enhet har dessutom en specialinriktning och tar också emot personer med kognitiva sjukdomar som till exempel Alzheimers sjukdom. Vi erbjuder här en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet:

Det är din strävan och din vilja som styr. Enheten månar om en stark gemenskap och sammanhållning, något också besökare brukar vittna om. Du får här ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur samt Person & Relation. Enheten i Alvik bjuder extra stora möjligheter till utevistelse genom sin fina trädgård och uteplats. Här finns möjligheter att odla, med bland annat ett växthus, spela boule eller badminton, eller bara vara ute i den vackra trädgården!

Fysisk miljö

Vi har ljusa, fina lokaler med musikstudio, träningsrum, vilorum och sällskapsutrymmen. Terrass med växthus och utsikt över Mälaren.

Det är nära till tvärbana (Alviks strand), tunnelbana (Alvik) samt restauranger och affärer vid Alviks Torg.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter finns bland coacherna.

Visa hela beskrivningen

Alvik Väst på Instagram