hDaglig Verksamhet

Egen regi
2
LSS 9§10
Vuxna
Förvärvad hjärnskada
40

Daglig verksamhet i Bromma

Dagliga LSS-verksamheten Alvik Väst vänder sig till personer med förvärvad hjärnskada, med en specialinriktning för personer med Alzhiemers. Vi erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina mål och drömmar som styr. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur samt Person & Relation.

Alvik Väst tillhörde tidigare Resursteamet, som nu är en del av Nytida.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Alvik Väst

Fysisk miljö och faciliteter

Vi har ljusa, fina lokaler med musikstudio, träningsrum, vilorum och sällskapsutrymmen. Terrass med växthus och utsikt över Mälaren. Det är nära till tvärbana (Alviks strand), tunnelbana (Alvik) samt restauranger och affärer vid Alviks Torg.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter finns bland coacherna.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Almega Tjänsteföretagen med flera olika fackförbund.

Alvik Väst på Instagram