Skärholmen för vuxna

hDaglig Verksamhet
Skärholmen, Stockholm
1 av 9 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Verksamheten är individuellt utformad och vänder sig till dig med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning.

Nytida Skärholmen erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina mål och drömmar som styr. Tillsammans med din stödperson formulerar du en individuell genomförandeplan och ett schema för din verksamhet som utgår från dina intressen och behov.

Vad gör vi?

Vi erbjuder aktiviteter inom områdena: Jobb och utbildning, kultur och skapande, träning och hälsa, djur och natur samt person och relation. Vi samarbetar med flera arbetsplatser där vi har både individuella och gruppraktikplatser.

Fysisk miljö

Verksamheten ligger inne i Skärholmens Galleria med restauranger, affärer, service och bussar och tunnelbana. Vi har nära till skog, natur, fina promenadstråk längst vattnet och badplatser.

I vår ljusa lokal finns flera mötes- och arbetsrum, 4 toaletter varav två handikappanpassade samt två kök/matplats.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Visa hela beskrivningen