hDaglig Verksamhet

Egen regi
1
LSS 9§10
Vuxna
ADD, ADHD, Aspergers, Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF
40

Daglig verksamhet inom LSS i Stockholm

Skärholmen daglig verksamhet som omfattas av LSS, erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina mål och drömmar som styr. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa. Djur & Natur samt Person & Relation.

Skärholmen tillhörde tidigare Resursteamet, som nu är en del av Nytida.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Skärholmen

Fysisk miljö och faciliteter

Verksamheten ligger inne i Skärholmens galleria, med restauranger, affärer, service och närhet till tunnelbana och bussar. I våra lokaler finns ateljé, datorplatser, arbetsrum och ett stort rum för utbildning och möten. Två toaletter, varav en är handikappanpassad och en med dusch. Vi har ett sort kök och gemensam matplats.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Almega Tjänsteföretagen med flera olika fackförbund.

Skärholmen på Instagram