Spånga Jobb för vuxna

hDaglig Verksamhet
Spånga, Stockholm
1 av 4 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Verksamheten är individuellt utformad och vänder sig till dig som har som mål att komma ut i praktik/arbete, alternativt vill studera för att öka dina möjligheter på arbetsmarknaden. På Spånga Jobb erbjuder vi även körkorts-teorigrupp och gymträning.

Vi jobbar enligt vår metod för daglig verksamhet baserad på Supported Employment, som handlar om att skapa förutsättningar för dig att närma dig arbetsmarknaden. Du går från att vara deltagare till arbetssökande. På enheten söker du praktik för att sedan så fort som möjligt vara på en individuell praktikplats med löpande stöd av din stödperson. Det finns även möjlighet för egna studier på enheten. Vi finns också med i arbetet om anställning skulle bli aktuellt och samverkar då med till exempel Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.

Fysisk miljö

Vi finns i lättillgängliga och fräscha lokaler mitt i Spånga Center, det är 7 minuters gångväg från Spånga station. Från Odenplan når du Spånga station på 10 minuter.

Vi har flera mindre kontorsrum där du kan jobba vid dator, ett större lunch-/mötesrum samt ett pentry med tillgång till kyl och micro. I Spånga Center finns även en omtyckt lunchrestaurang.

Om medarbetarna

Vi är ett gäng välutbildade medarbetare som brinner för att ge dig de bästa förutsättningarna att närma dig arbetsmarknaden. Vår jobbmetod är baserad på Supported Employment.

Visa hela beskrivningen

Det här händer på Spånga Jobb

Spånga Jobb på Instagram