hDaglig Verksamhet

Egen regi
1, 2
LSS 9§10
Vuxna
ADD, ADHD, Aspergers, Autism, Förvärvad hjärnskada, Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF, Utvecklingsstörning
40

Daglig verksamhet i Stockholm

Verksamheten är individuellt utformad och vänder sig till dig som har som mål att komma ut i praktik/arbete, alternativt vill studera för att öka dina möjligheter på arbetsmarknaden.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Spånga Jobb

Vi finns i lättillgängliga och nyrenoverade lokaler mitt i Spånga center där det finns en mängd arbetsgivarkontakter. Det är en kort gångväg från pendeltågsstationen i Spånga. Vi har kontorsrum med datorer samt konferensrum, pentry med stort lunchrum. Det finns en omtyckt lunchrestaurang i anslutning till enheten.

Vi har välutbildade medarbetare med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. De som jobbar på Spånga Jobb har särskilt fokus på vår jobbmetod, som är utvecklad från Supported Employment.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Almega Tjänsteföretagen med flera olika fackförbund.

Spånga Jobb på Instagram