Kista Jobb

hDaglig Verksamhet
Kista, Stockholm
1 av 5 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Kista Jobb är en arbetsinriktade daglig verksamhet och vänder sig till dig som har som mål att komma ut i praktik/arbete, alternativt vill studera för att öka dina möjligheter på arbetsmarknaden. På Kista Jobb erbjuder vi även gymträning.

Vi jobbar enligt vår metod för daglig verksamhet baserad på Supported Employment, som handlar om att skapa förutsättningar för dig att närma dig arbetsmarknaden. Du går från att vara deltagare till arbetssökande. På enheten söker du praktik för att sedan så fort som möjligt vara på en individuell praktikplats med löpande stöd av din stödperson. Det finns även möjlighet för egna studier på enheten. Vi finns också med i arbetet om anställning skulle bli aktuellt och samverkar då med till exempel Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.

Fysisk miljö

Vi finns i lättillgängliga och fräscha lokaler i Ärvinge i Kista. Ärvinge är ett område med bostäder och företag som ligger ca. 7 minuters gångväg ifrån Kista Galleria (T-bana)

Vi har flera mindre kontorsrum där du kan jobba vid dator, ett större lunch-/mötesrum samt ett pentry med tillgång till kyl och micro. Lokalen ligger granne med både caféer och restauranger.

Om medarbetarna

Vi är ett gäng välutbildade medarbetare som har arbetat länge med arbetsinriktad daglig verksamhet och som brinner för att ge dig de bästa förutsättningarna att närma dig arbetsmarknaden. Vi jobbar enligt Jobbtrappan som är vår metod baserad på Supported Employment. I arbetsgruppen finns pedagog, beteendevetare, fysioterapeut.

Vi fortbildar oss kontinuerligt och har kunskaper inom exempelvis målgruppskunskap, MI (motiverande samtal), psykisk ohälsa och lågaffektivt bemötande.

Så är det att vara på en daglig verksamhet

Visa hela beskrivningen

Kista Jobb på Instagram

Det här händer på Kista Jobb

Lyssna