hDaglig Verksamhet

Egen regi
1
LSS 9§10
Vuxna
ADD, ADHD, Aspergers, Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF
30

Daglig verksamhet i Bandhagen

På aRT fokuserar vi på ”Kultur & Skapande”. Vi jobbar med musik, målning, hantverk och snickeri. Du kan även ta del av aktiviter från Nytida Resursteamets övriga verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Person & Relation, Träning & Hälsa samt Djur & Natur.

Hagsätra aRT tillhörde tidigare Resursteamet, som nu är en del av Nytida.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Hagsätra aRT

Fysisk miljö och faciliteter

I våra lokaler finns bland annat musikstudio, ateljé och verkstad. Verksamheten ligger på våning 1 och är tillgänglig med hiss. Verksamheten är tillgänglig för personer som använder rullstol.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade och har stor erfarenhet av att arbeta med våra målgrupper. På aRT finns personal som är erfarna musiker, snickare och duktiga på kreativt skapande och drama.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Almega Tjänsteföretagen med flera olika fackförbund.

Hagsätra aRT på Instagram