Var och en som är i den dagliga verksamheten har sitt eget personliga schema. Arbetsdagen börjar någon gång mellan 8 och 10 och slutar som regel mellan 15 och 17, men det varierar från person till person.

Till den dagliga verksamheten kommer en del med taxi/färdtjänst, andra tar sig hit själva eller åker kommunalt. Personer som arbetar mot att komma ut i jobb är ute på en arbetsplats i den omfattning de kan, med eller utan stödperson från verksamheten.

För personer som har sitt arbete och aktiviteter på plats i den dagliga verksamheten så börjar dagen oftast med en gemensam samling på morgonen för genomgång av dagen och det egna schemat.

Individuellt schema

Varje person har sitt individuella veckoschema och dagarna kan därför se olika ut för de enskilda personerna. Exempel på aktiviteter kan vara att en samtalsgrupp har möte kring ett ämne de är intresserade av eller att en matlagningsgrupp samlas för att planera och laga gemensam lunch. De som utför jobb på uppdrag åt något företag eller organisation, som att packa eller sortera varor, gör det.

Lunch tillsammans

Lunchen äter vi tillsammans. En del tar med sig matlåda hemifrån, det går också att köpa mat till självkostnadspris hos oss. Andra vill gå ut och äta på någon närliggande restaurang

Eftermiddagen kan till exempel innehålla ett besök på ett badhus för vattengymnastik, att teatergruppen repeterar eller att vår gemensamma kör samlas.

Särskilda DV-inriktningar i Stockholm

Psykisk hälsa och bryta isolering

Lisa Sjölund – verksamhetschef
DV verksamhetschefer

Jobb och praktik

Sara Widholm – verksamhetschef

Förvärvad hjärnskada och demens

Jenny Lindbratt – verksamhetschef

Kultur och skapande

Lina Lindqvist – verksamhetschef

Autism och intellektuell funktionsnedsättning södra Stockholm

Erika Winterskov – verksamhetschef

Autism och intellektuell funktionsnedsättning norra Stockholm

Viktor Wildrix – verksamhetschef
Lyssna