Stora Blå Syd daglig verksamhet för vuxna i Lund

hDaglig Verksamhet
Lund, Skåne
1 av 8 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Stora Blå Syd i Lund är en daglig verksamhet inom LSS för dig som gillar musik eller att måla, teckna, rita eller att arbeta med film.

Här får du lära dig att spela instrument, sjunga, skriva musik och att spela in dina låtar i en riktig studio. Vill du hellre arbeta med måleri, teckning, ljudteknik, filminspelning eller att producera musik i dator så kan vi erbjuda även det.

Vi utgår ifrån dina kunskaper och förmågor och skapar en pedagogisk miljö som ger dig möjligheter att utveckla din kompetens och uttrycksförmåga.

På Stora Blå Syd står ett pedagogiskt arbetssätt i fokus. Du ska känna att du ständigt utvecklas och utmanas till att lära dig mer inom de områden du har valt. All verksamhet bygger på individuell anpassning, men övningar och repetitioner i gruppform förekommer också. Vi vill att du genom pedagogiskt stöd ska öka din självständighet och att dina förmågor ska växa under dina dagar hos oss.

Om medarbetarna

På Stora Blå Syd finns 4 medarbetare (alla anställningsformer). Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen.

Visa hela beskrivningen

Stora Blå Syd på Instagram

Det här händer på Stora Blå Syd