Större lokaler i vår

I vår får vi tillgång till större lokaler och kan erbjuda fler platser

Större lokaler i vår

I vår får vi tillgång till större lokaler.
Vi kommer att ta över även de fina lokalerna på övervåningen på Gruvgatan.
Det ger oss ytterligare 500 kvadratmeter och vi kommer därför att kunna erbjuda fler platser.

Gruvgatan

hDaglig Verksamhet
Västra Frölunda, Göteborg, Västra Götaland
1 av 9 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Gruvgatans dagliga verksamhet vänder sig till dig med diagnos inom autismspektrum och som även kan ha intellektuell funktionsnedsättning. Vi erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina behov, mål och intressen som styr. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur, Person & Relation.

På Gruvgatan får du arbetsträna i en miljö som så långt som möjligt liknar en vanlig arbetsplats. Den praktiska träningen sker i våra lokaler eller verksamheter som vi samarbetar med. Vi satsar på att skräddarsy arbetsträningen och anpassa arbetsmiljön så att det passar dina förutsättningar och önskemål.

Fysisk miljö

Gruvgatans dagliga verksamhet ligger i stadsdelen Högsbo i Göteborg, cirka 6 kilometer från Göteborgs centralstation. Att åka kommunalt in till Göteborgs central tar 26 minuter och turtätheten är god. Närmaste busshållplats ligger 300 meter från verksamheten.

Gruvgatans dagliga verksamhets har många mindre rum för arbete som kräver koncentration och avskildhet men också större rum för friskvård och gemenskap. Det finns gemensamt kök och stor härlig uteplats samt trädgård.

Om medarbetarna

På Gruvgatans dagliga verksamhet finns välutbildad personal med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar.

Så är det att vara på en daglig verksamhet

Visa hela beskrivningen

Gruvgatan på Instagram

Det här händer på Gruvgatan