Malmgatans DV

hDaglig Verksamhet
Skara, Västra Götaland

Om verksamheten

Malmgatans dagliga verksamhet vänder sig till dig som har en diagnos inom autismspektrum och/eller intellektuell funktionsnedsättning.

Malmgatans DV erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina behov, mål och intressen som styr.

Vi har också ett nära samarbete med det lokala näringslivet för att kunna bredda vårt utbud och möta varierande behov baserade på olika intresseområden. Därför kan sysselsättning komma att bli förlagd på något företag  i kommunen.

Vi arbetar individanpassat utifrån Nytidas ramverk för pedagogik (läs mer här >>) som bygger på lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation (AKK).

Fysisk miljö

Våra lokaler rymmer såväl olika typer av aktivitetsrum baserade på nuvarande deltagares behov, som avslappningsrum samt ett fullutrustat kök.

Närområdet

Malmgatans dagliga verksamhet ligger i utkanten av Skara. Här är det nära till natur och strövområden men också till Skara centrum som tillhandahåller det mesta av samhällsservice. Till Skara centrum är det strax under en kilometer.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och adekvat utbildning. Vi arbetar både med hjärta och hjärna, det vill säga vi har kunskapen och de verktyg som behövs för att vägleda dig som kommer till oss och vi älskar vårt jobb och vi brinner för det vi gör. Välkommen till oss på Malmgatans Daglig Verksamhet!

Så är det att vara på en daglig verksamhet

Visa hela beskrivningen

Lyssna