Nacka Jobb för vuxna

hDaglig Verksamhet
Nacka, Stockholm
1 av 6 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Verksamheten på Nacka Jobb är individuellt utformad och vänder sig till dig som har som mål att komma ut i praktik eller arbete. Vi stöttar dig att nå dina målsättningar oavsett om det handlar om att nå en löneanställning eller en praktikplats med meningsfulla uppgifter och sammanhang. Hos oss kan du både vara ute på en enskild praktikplats eller praktisera tillsammans i grupp.

Tillsammans med dig söker och matchar vi dig och dina intressen och resurser med lämplig arbetsplats. Vår arbetsmetod är inspirerad av Supported Employment och vi finns alltid med och stöttar vid uppstart av praktik och löpande under hela praktiktiden. Vi finns också med i arbetet om anställning skulle bli aktuellt och samverkar då med till exempel arbetsförmedlingen och försäkringskassan.

Vi riktar oss till dig med neuropsykiatrisk funktionsvariation (NPF) eller lindrig intellektuell funktionsnedsättning.

Fysisk miljö

Verksamheten ligger i Nacka Strand i fina omgivningar med nära till natur, vatten och restauranger, affärer och samhällsservice. Bussar går regelbundet, med närmsta hållplats en kort promenad bort. I den ljusa lokalen finns flera mötes- och arbetsrum, tre toaletter (varav någon är handikappanpassad) och kök/matplats.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar, på Nacka Jobb med särskilt fokus på att vår jobbmetod, som är utvecklad från Supported Employment, SE. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Visa hela beskrivningen

Det här händer på Nacka Jobb

Nacka Jobb på Instagram