Nacka Väst för vuxna

hDaglig Verksamhet
Nacka, Stockholm
1 av 9 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Dagliga LSS-verksamheten i Nacka vänder sig till personer med förvärvad hjärnskada. För de personer som här deltar i daglig verksamhet kan det exempelvis handla om att man råkat ut för en stroke, varit med om en bilolycka eller har drabbats av en sjukdom. Vi erbjuder här en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet: Det är din strävan och din vilja som styr. Enheten kännetecknas av en stark gemenskap och värme, men också av möjlighet till lugn och ro. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur samt Person & Relation. Enheten lägger stor vikt vid Träning & Hälsa och erbjuder ett antal olika aktiviteter som tränar både kroppen och hjärnan, som till exempel matlag, stationsträning och nyhetsdykning.

Fysisk miljö

Verksamheten ligger i Nacka Strand i fina omgivningar med närhet till natur, vatten och restauranger, affärer och samhällsservice. Bussar går regelbundet, med närmsta hållplats en kort promenad bort. I den ljusa lokalen finns flera mötes- och arbetsrum, två toaletter varav en handikappanpassad samt ett kök/matplats.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Visa hela beskrivningen