Hagstuguvägen

hGruppbostad
Kolmården, Norrköping, Östergötland
Öppnar preliminärt Q3 2022
1 av 5 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

På vår LSS-gruppbostad Hagstuguvägen i Norrköping ska du känna dig trygg och delaktig. Vi vill ge dig möjlighet att utvecklas som människa och vårt arbete utgår från dina önskemål, behov och förutsättningar.

Samverkan med öppenvård

Det här är en verksamhet som erbjuder samverkan med öppenvården för personer där tilläggsproblematik lett till att det inte fungerat på tidigare boende.
Olika tilläggsproblem (t.ex. psykisk ohälsa eller beroende) kan leda till att det i perioder inte fungerar bra för en person på ett LSS-boende. Personen hamnar så att säga mellan stolarna. LSS-insatsen räcker inte till och fler komponenter krävs. Det handlar om en samverkan med Nytidas öppenvård där specifik kompetens kring tilläggsproblematiken finns samtidigt som insatsen på LSS-boendet kan fortsätta fungera utan att tilläggsproblematiken tar överhand. Detta är ett nytt arbetssätt som vi erbjuder, du kan läsa mer här >>

Fysisk miljö

Hagstugevägen är en modern gruppbostad med 6 lägenheter i Kolmården. Lägenheterna består av ett rum och kök, och är 42 kvadratmetre i en öppen planlösning. Alla lägenheter har egen uteplats.

Närmiljö

Hagstugevägen ligger lantligt beläget norr om Norrköping. Det finns täta bussförbindelser. Det är 2 km till Krokeks centrum. Det är ett litet samhälle med t.ex. mataffärer, caféer, bibliotek samt tåg- och busstation. Till Norrköping är det 20 minuter med buss.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Visa hela beskrivningen

Lyssna