Lövbackens gruppbostad

hGruppbostad
Katrineholm, Södermanland
1 av 11 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

På Lövbackens gruppbostad i Katrineholm ska du känna dig trygg och delaktig. Vi vill ge dig möjlighet att utvecklas som människa och vårt arbete utgår från dina önskemål, behov och förutsättningar. Vi tar emot dig som tillhör LSS personkrets 1.

Vi arbetar utifrån Nytidas ramverk för pedagogik där vi har varje enskild boende i fokus för att skapa delaktighet, självbestämmande och meningsfullhet för dem som bor här.

 

Fysisk miljö

Lövbackens gruppbostad är en nybyggd bostad med 6 lägenheter på Rönngatan i Katrineholm. Lägenheterna är på 2 rum och kök, cirka 44 kvadratmeter. Alla lägenheter har egen uteplats.

Du bor i egen lägenhet, men det finns också gemensamt allrum och kök samt gemensam uteplats. Tvättstuga finns i de allmänna utrymmena och går att boka efter behov.

Närmiljö

Det är gångavstånd till centrum med butiker, mataffärer, vårdcentral samt bio. I centrum finns även tågstation och därifrån tar du dig till Stockholm på 1 timme och 12 minuter.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Så är det att bo i en gruppbostad

Visa hela beskrivningen

Lyssna