Ulvsättragränds Gruppbostad

hGruppbostad
Järfälla, Stockholm

Om verksamheten

Ulvsättragränds gruppbostad vänder sig till dig som är ung vuxen med en funktionsnedsättning.

Du kan ha svårt med det social umgänget, planering och att skapa rutiner. Utifrån dina unika intressen, drömmar, behov och styrkor planerar vi tillsammans för passande aktiviteter. Vi skapar en plan och i planen tas dina önskemål upp om hur ditt stöd ska se ut. Den beskriver hur vi ska stötta dig till att få leva ditt liv på dina villkor. Du känner dig tryggare och  kan enklare utveckla dina förmågor och bli allt mer självständig.

Måltider
Måltiderna lagar du i din egen lägenhet med stöd av personalen. En gång i veckan har vi gemensam middag i det gemensamma utrymmet, då lagar vi något gott från alla världens hörn. Vid högtider och större helger dukar vi fint och serverar traditionellt mat och dryck.

Fysisk miljö

Ulvsättragränds gruppbostad ligger ett stenkast från Kallhälls centrum. Vi har det väldigt nära till tåg och buss. Ulvsättragränd ligger nära Järvafältet vilket gör det lätt för promenader och friluftsliv

Om medarbetarna

På Ulvsättragränds gruppbostad finns det 6 medarbetare. Medarbetarna har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg.

Så är det att bo i en gruppbostad

Visa hela beskrivningen

Lyssna