hDaglig Verksamhet

Entreprenad
1
LSS 9§10
Vuxna
Utvecklingsstörning

Drivs på uppdrag av Växjö kommun

Om verksamheten

Här kommer du till en kreativ miljö med en skapande inriktning. Arbetet anpassas utefter dina behov och önskemål.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Tallskogen

Verksamheten bedrivs i en fin fastighet på två våningar. Övre plan består av två stora rum och nedre av flera mindre. Olika alternativ ger möjlighet till en anpassad arbetsmiljö för de deltagare som har sina sysselsättningar här.

På Tallskogen finns tre medarbetare. Arbetet leds av en verksamhetschef som har sitt kontor på Tallskogens dagliga verksamhet. Personalen har mångårig erfarenhet och är utbildade vårdare, skötare eller undersköterskor. I den dagliga verksamheten finns en gruppchef och ett kvalitetsombud som har det övergripande ansvaret för kvalitetsutveckling och händelserapportering.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Vårdföretagarna och fackförbunden Vision och Kommunal.