Mangården

hServiceboende
Huddinge, Stockholm
1 av 6 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Mangården är ett Serviceboende inom LSS för vuxna över 18 år, med kognitiv funktionsnedsättning såsom till exempel autismspektrumtillstånd eller Aspergers syndrom

Bostäderna ligger i ett fyravånings hyreshus med 2-3 lägenheter per våningsplan. Lägenheterna har balkong eller uteplats i markplan

Gemensamhetslokalen

Gemensamhetslokalen finns på entréplan och där har vi gemensamma aktiviteter för de som så vill och önskar. Bland annat träningsgrupper, filmkvällar och diskussionsforum. 4 gånger i veckan serveras gemensamma middagar (självkostnadspris) och alla som vill välkomnas att delta då.

Vi har även en gemensam träaltan på ca 65 kvm där vi odlar kryddor/växter och har gemensamma grillkvällar för dom som vill.

Fastigheten är fem minuters promenad till pendeltåget, station Flemingsberg.

Fysisk miljö

Lägenheterna har eget kök, badrum med dusch och balkong eller uteplats i markplan.

Våra tvårumslägenheter är på 72 kvadratmeter. Boendet har gemensam stor uteplats på nedre botten i anslutning till personallägenheten.

Boendet är beläget i Visättra/Huddinge har nära till både buss och pendeltåg samt skog och promenadvägar.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen och/eller relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Visa hela beskrivningen

Mangården på Instagram

Det här händer på Mangården

Lyssna