Hasselvillan

hGruppbostad
Upplands väsby, Stockholm
1 av 5 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Hasselvillan är ett LSS-gruppboende som vänder sig till dig med en diagnos inom autismspektrat.

Hasselvillan är ett gruppboende där vi lägger stor vikt vid att din vardag har tydlig struktur. Vi som arbetar här är lyhörda, tålmodiga och respekterar både din unika personlighet och dina åsikter. Varje dag på Hasselvillan ska upplevas meningsfull och rik på innehåll. Eftersom vi tycker det är viktigt att du engagerar dig i ditt liv och ditt boende, är du med och bestämmer utifrån dina egna förutsättningar.

När du flyttar hit får du en egen stödperson som ansvarar för att dina behov och önskemål blir uppfyllda.

Här finns gott om möjligheter att vara ute och till exempel promenera.

Fysisk miljö

Gruppbostaden ligger naturnära och består av fem lägenheter i en handikappanpassad villa. Du bor i en egen lägenhet med vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Utomhus har vi en stor gemensam uteplats. Inte långt från Hasselvillan ligger Upplands Väsby centrum med stort utbud av service och butiker.

Om medarbetarna

På Hasselvillan finns cirka 16 medarbetare (alla anställningsformer). Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning. Hälso- och sjukvård: sjuksköterska.

Visa hela beskrivningen

Lyssna