hDaglig Verksamhet

Egen regi
1
LSS 9§10
Vuxna
Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF, Utvecklingsstörning

Daglig verksamhet i Johanneshov

Dagliga verksamheten Globen Nord omfattas av LSS och passar bra för dig som uppskattar stimuli och intryck. Vi vänder oss i första hand till dig som har en fysisk funktionsnedsättning samt en medfödd kognitiv funktionsnedsättning. Vi erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina mål och drömmar som styr. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur samt Person & Relation.

Globen Nord tillhörde tidigare Resursteamet, som nu är en del av Nytida.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Globen Nord

Fysisk miljö och faciliteter

I våra lokaler finns rum för sinnesstimulering, kontorsrum, träningsrum, mötesrum, kök och matplats. Det finns två toaletter som är handikappanpassade. Det är nära till service, restauranger, affärer och kommunikationer; 150 meter till tunnelbana och tvärbana (Globen), 300 meter till busstation. 500 meter till Gullmarsplan som är en stor knutpunkt för kommunikationer.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade och har stor erfarenhet av att arbeta med våra olika målgrupper. Socionomer, beteendevetare, pedagoger, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. På Globen Nord finns personal utbildad i AKK, alternativ kompletterande kommunikation.

Globen Nord på Instagram

Unable to communicate with Instagram.