Globen Nord för vuxna

hDaglig Verksamhet
Johanneshov, Stockholm

Om verksamheten

Dagliga verksamheten Globen Nord omfattas av LSS och passar bra för dig som uppskattar stimuli och intryck. Vi vänder oss i första hand till dig som har en fysisk funktionsnedsättning samt en medfödd kognitiv funktionsnedsättning. Vi erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är dina mål och drömmar som styr. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur samt Person & Relation.

Fysisk miljö

I våra lokaler finns rum för sinnesstimulering, kontorsrum, träningsrum, mötesrum, kök och matplats. Det finns två toaletter som är handikappanpassade. Det är nära till service, restauranger, affärer och kommunikationer; 150 meter till tunnelbana och tvärbana (Globen), 300 meter till busstation. 500 meter till Gullmarsplan som är en stor knutpunkt för kommunikationer.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade och har stor erfarenhet av att arbeta med våra olika målgrupper. Socionomer, beteendevetare, pedagoger, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. På Globen Nord finns personal utbildad i AKK, alternativ kompletterande kommunikation.

Visa hela beskrivningen

Globen Nord på Instagram