Bagarevägen

hGruppbostad
Stenkullen, Lerum, Västra Götaland
1 av 10 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Bagarevägens LSS-gruppboende vänder sig till vuxna som har en diagnos inom autismspektrum och/eller intellektuell funktionsnedsättning.

Utifrån dina unika intressen, behov och styrkor planerar vi tillsammans för passande aktiviteter. Med en genomtänkt individuell planering blir varje ny dag lättare att se framför sig. Du känner dig tryggare och kan enklare utveckla dina förmågor och bli allt mer självständig. Vi använder oss av visuella hjälpmedel och ett lugnt och tryggt bemötande. Målet för oss som arbetar på Bagarevägen är att du ska kunna leva ett så gott och självständigt liv som möjligt.

På vårt gruppboende väljer du om du vill umgås med andra eller vara för dig själv i egna lägenheten. Samtidigt som du alltid är omgiven av personal som finns där för att ge dig det stöd och den omvårdnad just du behöver. Vid speciella tillfällen, exempelvis högtider, ordnar vi gemensamma högtider om våra boende vill. I området nära inpå oss finns ett rikt utbud av fritidsaktiviteter.

Fysisk miljö

Bagarevägen ligger i ett lugnt område i Stenkullen. Du bor i en egen lägenhet med vardagsrum, sovrum, kök, badrum och altan. På boendet finns en gemensam del där du umgås med grannar och även till exempel tittar på film eller TV.

Vi har nära till en lanthandel och några restauranger och har goda pendeltågsförbindelser med Lerum och Göteborg.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Visa hela beskrivningen

Lyssna