Backlöksvägen DV

hDaglig Verksamhet
Hässelby, Stockholm
1 av 4 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Backlöksvägen är en daglig verksamhet enligt LSS som vänder sig till dig med diagnos inom autismspektrum och intellektuell funktionsnedsättning.

Vi arbetar individanpassat utifrån Nytidas ramverk för pedagogik (läs mer här >>) som bygger på lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation (AKK).

Målet för Backlöksvägen är att ge dig en meningsfull vardag som bidrar till din personliga utveckling. På Backlöksvägen jobbar du efter ett individuellt schema.  bland annat med målning, sport, pussel, hushållssysslor, sömnad, bakning och pyssel. Vi är utomhus varje dag och tar promenader eller utför fysisk aktivitet efter din förmåga.

Titta på vår film från Backlöksvägen

Fysisk miljö

Du jobbar i stora, ljusa lokaler. Utanför inbjuder en stor tomt till aktiviteter och trädgårdsarbete. I omgivningen finns promenadvägar i skogsmiljö och du har också nära till stadsmiljö med butiker.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Så är det att vara på en daglig verksamhet

Visa hela beskrivningen

Lyssna