hDaglig Verksamhet

Egen regi
1
LSS 9§10
Vuxna
Autism
20

Daglig LSS-verksamhet som levererar till Nytidabutik

LSS-verksamheteten Backlöken är en daglig verksamhet där du får vara med och tillverka varor som säljs i butik.

Målet för Backlöken är att ge dig en meningsfull sysselsättning som bidrar till din personliga utveckling. Du får hjälp att hitta din plats i ett team som tillverkar hudvårdsprodukter och holkar och som syr och väver med tryck. Alla produkterna är designade av oss. Backlöksvägen DV var tidigare en del av Törngårdens autismcenter.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Backlöksvägen DV

Du jobbar i stora, ljusa lokaler. Utanför inbjuder en stor tomt till aktiviteter och trädgårdsarbete. I omgivningen finns promenadvägar i skogsmiljö och du har också nära till stadsmiljö med butiker.

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Almega Tjänsteföretagen med flera olika fackförbund.

Backlöksvägen DV på Instagram

Instagram returnerade inte några bilder.