Riksvägen för vuxna

hServiceboende
Tanumshede, Tanum, Västra Götaland

Om verksamheten

LSS-serviceboendet Riksvägen vänder sig till dig med diagnos inom autismspektrat. På Riksvägen ska du känna att du kan leva ett så självständigt liv som möjligt samtidigt som du är tryggt omgiven av personligt anpassat stöd. Vi hjälper dig att ta vara på dina starka sidor och intressen. Vi arbetar utifrån dina behov och förutsättningar. För att ge dig ett så tryggt och stimulerande boende som möjligt formar vi tillsammans en individuell planering. Vi värnar om den enskildes integritet och självbestämmande och stödet utgår alltid från individen i centrum.

På bara någon minut från boendet tar du dig  till vår fina dagliga verksamhet Tanums DV där du kan skapa sysselsättning utifrån dina intressen.

Fysisk miljö

I den gamla prästgården i Tanumshede driver vi ett LSS-boende med 9 nyrenoverade lägenheter. Du har din egen lägenhet som du får möblera som du själv önskar. Lägenheterna varierar i storlek mellan 65-80 kvm fördelat på 2 rum och kök. Lägenheterna har egen toalett och det finns möjlighet att installera egen tvättmaskin om så önskas. Du bor i en lantlig idyll men med bara fem minuters promenad till all tänkbar samhällsservice. Du tar dig lätt till buss- och tågförbindelser som tar dig till bland annat Uddevalla och Göteborg.

Visa hela beskrivningen