Kalvhagen för vuxna

hServiceboende
Lilla edet, Västra Götaland
1 av 6 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Kalvhagens LSS-serviceboendet 1, 2 och 3 vänder sig till vuxna med autism eller autismliknande tillstånd och utvecklingsstörning.

På Kalvhagens serviceboende ska du känna att du kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Samtidigt som du är tryggt omgiven av personligt anpassat stöd. Utifrån dina unika intressen, drömmar, behov och styrkor planerar vi tillsammans för passande daglig sysselsättning och fritidsaktiviteter. Vårt läge inbjuder till både friluftsliv i närområdet och aktiviteter inte bara i Lilla Edet utan även i Trollhättan, Uddevalla och Göteborg.

Fysisk miljö

Kalvhagen ligger i ett bostadsområde och består av tre lägenheter – Kalvhagen 1, 2 och 3. Du bor i en tvårumslägenhet med kök och badrum och du har också en egen altan. I direkt anslutning finns en personallägenhet som även fungerar som gemensam samlingsplats. På gångavstånd finns bland annat butiker, restauranger, vårdcentral, tandläkare, bio, bibliotek och lokaltrafik. Lilla Edet ligger i en dal med stora naturområden, sjöar och promenadstråk.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Visa hela beskrivningen