Riddersvik

hGruppbostad
Hässelby, Stockholm
1 av 12 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

LSS-gruppboendet Riddersvik vänder sig till dig som är vuxen och har en diagnos inom autismspektrum och/eller måttlig till grav intellektuell funktionsnedsättning

I en miljö som är tydlig och hanterbar får du anpassat stöd som hjälper dig att bli mer självständig i vardagen. Tillsammans tar vi fram ett handlingsprogram som utgår från dina personliga styrkor, intressen och behov. Programmet avgör hur din vardag på Riddersvik planeras med struktur, rutiner och aktiviteter.

Fysisk miljö

Riddersviks gruppboende är beläget nära Mälaren och stora grönområden och samtidigt bara en halvtimmes resa från Stockholms city. Boendets läge ger goda förutsättningar för friluftsliv och andra aktiviteter utomhus.

Du bor i egen lägenhet med vardagsrum, sovalkov, kök och badrum. Boendet har också gemensamma delar för umgänge. Centrum med mataffär, apotek, restauranger, med mera, finns inom gångavstånd.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Visa hela beskrivningen

Lyssna