Öppnar Q3 2019, framflyttad

hGruppbostad

Egen regi
1
LSS 9§9
Vuxna
6

Här bygger vi nytt boende som beräknas öppna under oktober 2019

Industrigatan är ett nytt LSS-boende i Bjuv i Skåne. Hos oss ska du känna dig trygg och delaktig. Vi vill ge dig möjlighet att utvecklas som människa och vårt arbete utgår från dina önskemål, behov och förutsättningar.

På Industrigatan i Bjuv har vi byggt ett helt nytt LSS-boende för vuxna med en diagnos inom autismspektrum med eller utan utvecklingsstörning eller andra tillkommande funktionsnedsättningar. Boendet vänder sig till personer som behöver extra stöd utifrån problematik kring självskada.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Industrigatan

Industrigatan är en nybyggd modern gruppbostad med 6 platser. Boendet ligger centralt i Bjuv med närhet till samhällsservice som vårdcentral, mataffär och andra butiker. Med Pågatåget tar det 20 minuter att ta sig till Helsingborg.

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KYutbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Almega Tjänsteföretagen med flera olika fackförbund.