Erikslund daglig verksamhet för vuxna

hDaglig Verksamhet
Västerås, Västmanland

Om verksamheten

Erikslund är en daglig verksamhet enligt LSS som vänder sig till dig med diagnos inom autismspektrum och som också kan ha intellektuell funktionsnedsättning.

Vi jobbar med individen i centrum och säkerställer det genom att du tillsammans med din kontaktperson utformar en individuell genomförandeplan där dina mål och intressen ligger till grund för hur vi  utformar din dagliga verksamhet hos oss.

Vi arbetar individanpassat utifrån Nytidas ramverk för pedagogik (läs mer här >>) som bygger på lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation (AKK).

Butiken Commersen

Tillsammans med Arosasken AB driver vi en outlet som heter Commersen på 750 kvadratmeter som erbjuder våra deltagare ständigt växlande arbetsuppgifter. Tillsammans sköter vi butiken med allt vad det innebär. Några av uppgifterna är prismärkning, skyltning, lagerhållning, kassa och plocka fram varor. Hos oss kan alla hitta en uppgift efter förmåga och intresse.

Förutom butiken har vi utegrupper som arbetar med fastighetsskötsel, transport och andra utomhusuppgifter anpassade efter din förmåga. Vi jobbar även hälsofrämjande och har därför flera inslag av upplevelse,utflykter, picknick, grillning promenader och träning. Du har även möjlighet att få träffa vår utbildade terapihund efter önskemål och behov.

Titta på vår film från Erikslund dagliga verksamhet

Så är det att vara på en daglig verksamhet

Visa hela beskrivningen

Lyssna