Erikslund daglig verksamhet för vuxna

hDaglig Verksamhet
Västerås, Västmanland

Om verksamheten

Vår dagliga verksamhet Erikslund vänder sig till vuxna personer med funktionsnedsättning enligt LSS, personkrets 1. Vi jobbar med individen i centrum och säkerställer det genom att du tillsammans med din kontaktperson utformar en individuell genomförandeplan där dina mål och intressen ligger till grund för hur vi  utformar din dagliga verksamhet hos oss.

Tillsammans med Arosasken AB driver vi bland annat en outlet som heter Commersen på 750 kvadratmeter som erbjuder våra deltagare ständigt växlande arbetsuppgifter. Tillsammans sköter vi butiken med allt vad det innebär. Några av uppgifterna är prismärkning, skyltning, lagerhållning, kassa och plocka fram varor. Hos oss kan alla hitta en uppgift efter förmåga och intresse.

Förutom butiken har vi utegrupper som arbetar med fastighetsskötsel, transport och andra utomhusuppgifter anpassade efter din förmåga. Vi jobbar även hälsofrämjande och har därför flera inslag av upplevelse,utflykter, picknick, grillning promenader och träning. Du har även möjlighet att få träffa vår utbildade terapihund efter önskemål och behov.

Visa hela beskrivningen