Danderyd Nord

hDaglig Verksamhet
Danderyd, Stockholm
1 av 7 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Dagliga LSS-verksamheten Danderyd Nord vänder sig till personer med förvärvad hjärnskada. För de personer som här deltar i daglig verksamhet kan det exempelvis handla om att man råkat ut för en stroke, varit med om en bilolycka eller har drabbats av en sjukdom. Vi erbjuder här en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet: Det är din strävan och din vilja som styr. Enheten månar om en stark gemenskap och sammanhållning men här finns också möjligheter till lugn och ro i enskilda aktiviteter om det är det du behöver. Du får här ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur samt Person & Relation. Enheten Danderyd har ett flertal aktiviteter inom Träning & Hälsa, bland annat golf, vattengymnastik, rytm och gymträning. Matlagning och olika musik/sång grupper är också uppskattade aktiviteter.

Fysisk miljö

Vi finns i ljusa lokaler med kontor, musikstudio, träningsmöjligheter och sällskapsutrymmen. Det är nära till Mörby Centrum med restauranger, service och affärer. Vi har gångavstånd till Roslagsbanan, samt tunnelbana och bussar från Danderyd sjukhus

Om medarbetarna

Hos oss finns välutbildade medarbetare med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Visa hela beskrivningen

Danderyd Nord på Instagram

Det här händer på Danderyd Nord

Lyssna