Björsund för vuxna

hServiceboende
Eskilstuna, Södermanland

Om verksamheten

Björsund är en LSS-servicebostad som vänder sig till dig med en diagnos inom autismspektrat, personkrets 1. Verksamhetens utformning gör det möjligt för oss att erbjuda stöd i många olika former och anpassa din tillvaro utifrån dina behov och önskemål.

Vi arbetar utifrån dina förutsättningar och behov och vi bygger tillsammans en individuell planering, för att ge dig så tryggt och stimulerande boende som möjligt. Vi som arbetar här är lyhörda, har ett stort tålamod och respekterar både din unika personlighet och dina åsikter. Vårt mål är att varje dag ska vara meningsfull och att du ska känna dig trygg.

På Björsund arbetar vi med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.

Fysisk miljö

På Björsund erbjuder vi nyrenoverade lägenheter och fristånde småhus i en lantlig miljö. Verksamheten ligger på en sjötomt och har en egen brygga. Här är du omgiven av vackra miljöer och lugnet infinner sig snabbt.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller liknande.

Visa hela beskrivningen