Bagarbyvägen

hGruppbostad
Sollentuna, Stockholm
1 av 9 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

Bagarbyvägen är ett LSS-boende som vänder sig till dig som har en diagnos inom autismspektrum och/eller intellektuell funktionsnedsättning.

I en tydlig miljö som du har lätt att hantera och känner dig hemma i, ger vi dig specialanpassat stöd för att du ska kunna leva ett så gott och självständigt liv som möjligt. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Vi utgår från dina unika förutsättningar, behov, styrkor och intressen för att du ska utvecklas och må bra. Vi tror på uppmuntran och att ha kul tillsammans men också på struktur, ordning och reda.

Vi värnar om ett gott samarbete med ditt kontaktnät (anhöriga/gode män/handläggare etc).

Gruppbostaden är inredd enligt Nytidas hemmakoncept och här kan du läsa mer om det.

Titta på vår film från Bagarbyvägens gruppboende

Fysisk miljö

Modern gruppbostad med 6 patser på Bagarbyvägen i Sollentuna. Gruppbostaden ligger på gångavstånd (800 m) från Sollentuna centrum. Centrumet tillhandahåller det mesta av samhällsservice såsom husläkare, bokhandel, apotek, bankomat, restauranger, caféer, butiker, frisör, gym o.s.v.

Det är 1,4 km till strandpromenaden vid Segeludden och 3,8 km till Tegelhagsskogens naturreservat. Hit tar man säg även med buss från Sollentuna station på en halvtimme.

Från Sollentuna station (400 m från gruppbostaden) finns goda kommunikationer, t.ex. tar man sig till T-centralen på 18 minuter med pendeltåg.

Så är det att bo i en gruppbostad

Visa hela beskrivningen

Bagarbyvägen på Instagram

Det här händer på Bagarbyvägen

Lyssna