Kom och träffa oss!

Vi bjuder nu in till enskilda besök för dig som arbetar i kommun, söker boende eller är aktiv i en intresse- och anhörigorganisation. Med anledning av Corona-pandemin är vi noga med att inte släppa in flera personer samtidigt.

Boka ett besök

Dramatörvägen

hGruppbostad
Tystberga, Nyköping, Södermanland
1 av 7 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

På vår LSS-gruppbostad i Tystberga ska du känna dig trygg och delaktig. Vi vill ge dig möjlighet att utvecklas som människa och vårt arbete utgår från dina önskemål, behov och förutsättningar. Vår målgrupp är personer inom personkrets 2.

Vi arbetar med Nytidas ramverk för pedagogik där vi har varje enskild boende i fokus och för att skapa delaktighet, självbestämmande och meningsfullhet för dem som bor här.

Du har din egen lägenhet, läs mer nedan, men på Dramatörvägens gruppbostad finns också gemensamt allrum och kök samt gemensam uteplats. Tvättstuga finns i de allmänna utrymmena som går att boka efter behov.

Gruppbostaden är inredd enligt Nytidas hemmakoncept och här kan du läsa mer om det.

Fysisk miljö

Nybyggd modern gruppbostad med 6 lägenheter i Tystberga. Lägenheterna är 42-46 kvadratmeter stora.

Närmiljö

Gruppbostaden ligger i Tystberga cirka 2 mil från centrala Nyköping och 8 mil från centrala Stockholm. Huset ligger i nära ett befintliga villaområde.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Visa hela beskrivningen

Lyssna