Triaden

hDaglig Verksamhet
Falkenberg, Halland

Om verksamheten

Triadens dagliga verksamhet omfattas av LSS och erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet för personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Verksamheten ligger strax utanför den centrala delen av Falkenberg med närhet till cykelstråk och strövområden. Den natursköna ån Ätran ligger inom promenadavstånd. Verksamheten erbjuder även en avkopplande innergård och en egen tomt för uteaktiviteter.

Vi erbjuder meningsfulla arbetsuppgifter och sysselsättning där de individuella behoven står i centrum. Många arbetsuppgifter består av återbruk där vi bland annat tillverkar braständare och återvinner värmeljus. Vi har samarbete med Björkå frihet som innebär arbete i secondhandbutik där man säljer material som på olika sätt skänkts till Björkå frihet. Vi har även ett snickeri där vi tillverkar fågelholkar samt en vedbod där vi sågar och packar ved för försäljning. Vårt arbetssätt bygger på tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och anpassad kommunikation.

Om medarbetarna

Via vår egen utbildningsverksamhet Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel utbildningar inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Visa hela beskrivningen

Triaden på Instagram