hDaglig Verksamhet

Egen regi
1
LSS 9§10
Vuxna
Autism

Daglig verksamhet i Kista inom LSS

Vi erbjuder en individuellt anpassad daglig verksamhet i Kista. Verksamheten vänder sig till personer med autism. Våra lokaler är anpassade bland annat när det gäller belysning och färgsättning. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och använder oss av AKK, alternativ kompletterande kommunikation. Det är dina mål och drömmar som styr. Du får ta del av aktiviteter från våra fem verksamhetsinriktningar: Jobb & utbildning, Kultur & skapande, Träning & hälsa, Djur & natur samt Person & relation.

Kista Daglig verksamhet tillhörde tidigare Resursteamet, som nu är en del av Nytida.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Kista

Fysisk miljö och faciliteter

Verksamheten har två separata ingångar och ett extra kök, samt anpassad belysning och färgsättning, för att avgränsa stimuli och intryck. Det är nära till tunnelbana och bussar samt service, affärer och restauranger i Kista.

Om medarbetarna

Våra medarbetare är välutbildade med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och använder AKK, alternativ kompletterande kommunikation, för att skapa delaktighet och tydlighet.

Kista på Instagram

Instagram did not return any images.