hStödboende

Entreprenad
SoL 7.1.2, SoL 7.1.3
Vuxna
25+ år

Stödboende i Borås

Vi vänder oss till dig som är 25 år eller äldre och har en psykisk ohälsa i kombination med missbruk. Boendet är en biståndsbedömd insats som fattas av Social omsorgsförvaltningen i Borås stad.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Badhusgatan 1B

Vi finns i natursköna Ramnaparken med utsikt över sjön. Det är på promenadavstånd på ca 10 minuter till centrum. Det finns även goda bussförbindelser.

Det finns 14 fullvärdiga 2-rums lägenheter med pentry. Det finns också gemensamma utrymmen där man kan inta frukost och andra måltider samt ett tv-utrymme. Gemensam tvättstuga och en uteplats finns. .

Möjligheter till mat abonnemang för middag samt möjlighet till frukost och kvällsmat finns.

Här arbetar 9 medarbetare fördelade på dygnets alla timmar. Vi som arbetar här är mentalskötare eller behandlingspedagoger. Vi har även en sjuksköterska på plats på vardagar under kontorstid.

Via vår egen utbildningsorganisation Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Almega Tjänsteföretagen med flera olika fackförbund.