Askvägens Gruppbostad för vuxna

hGruppbostad
Uppsala

Om verksamheten

Vi vänder oss till dig med olika funktionsnedsättningar, såsom Downs syndrom eller autism. På gruppbostaden finns personal som är duktig på att tolka, och med stark vilja att förstå just ditt sätt att kommunicera. Vi arbetar vi efter dina mål och önskningar för att du ska få en chans att utvecklas och bestämma hur du vill att ditt liv ska se ut. Aktiviteterna på boendet styrs av dina intressen och vi gör båda saker i grupp, enskilt och i mindre grupper så att alla får chansen att göra det de vill.

Fysisk miljö

Boendet är beläget i vackra Sunnersta nära skog och bad. På Askvägens gruppbostad finns en stor trädgård där vi brukar grilla, fika och spela spel på sommrarna. Gottsunda Centrum finns i närheten för den som vill shoppa eller fika. Buss 3, 8 och 11 tar dig till Uppsala centrum.

Om medarbetarna

På Askvägens gruppbostad finns cirka 14 medarbetare med olika anställningsformer. Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Visa hela beskrivningen