Nyheter

Nytida sprider kärlek och firar alla hjärtans dag!

Collage från alla hjärtans dag-firande på Globen väst

I helgen var det alla hjärtans dag. I år mer än någonsin behöver vi alla uppmärksamhet, kärlek och uppskattning. Detta har flera av Nytidas verksamheter tagit fasta på genom att uppmärksamma såväl medarbetare, omsorgstagare och andra personer.

Här följer några fina exempel: På Nytidas dagliga verksamhet Liljeholmen Öst är det alla fina kolleger som uppmärksammas.

Nytidas gruppboende Gotlandsgatan skickar en kärleksbomb till den läkare och sjuksköterska som har varit och vaccinerat de boende. Det betyder mycket att få vaccinet i sin lugna hemmiljö.

Kung Saga gymnasiums elever har visat uppskattning i skolans närområde genom att bland annat kärleksbomba Hemköp och korvmojen med hjärtan.

Dagliga verksamheten Spånga syd ställde till med hjärtfest för sina omsorgstagare med utomhusdans och snacks. Även Nytidas boende Rånäs Lanternan bjöd på fika med hjärttema och bidrog med lite kul fakta, som att Alla hjärtans dag räknas som den femte viktigaste dagen i Sverige.

Dagliga verksamheten Nytida Globen väst tipsar om att sprida glädje på jobbet, bland annat genom att ge komplimanger, beröm och att erbjuda hjälp. Bra tips att med sig även på årets övriga dagar!

Lyssna