Vi hjälper dig!

Nytida har verksamheter över hela Sverige.

På ditt tidsbegränsade uppdrag som konsult får du förmodligen utmanade ärenden på ditt skrivbord. Placeringar som kanske kräver speciell matchning och där verksamheter med spetskompetens ofta är lösningen. För att spara tid och lättare kunna navigera bland våra enheter och inriktningar så har vi skapat en konsultsida som sammanfattar vårt utbud samt smidig tillgång till kontaktuppgifter vid frågor

Personlig Genomgång – För att underlätta processen så kan vi erbjuda dig en personlig genomgång av våra verksamheter, antingen utifrån geografisk placering, målgrupp eller verksamheter med unik kompetens. Detta behöver inte vara i samband med en placering utan ett mera proaktivt arbete för att ge dig mera kunskap.

Filtrera bland våra verksamheter – Listan nedanför ett enkelt sökverktyg för dig för att kunna hitta bland våra ca 400 verksamheter som vi har. Om du inte hittar en perfekt matchning så är det bara att gå längst upp på sidan och slå oss en signal.

Placeringslots – Kan inte vi hjälpa dig så lotsar vi dig gärna vidare till andra aktörer eller verksamheter vi har kännedom om.

Kontakta mig för en plats

Björn Johansson

Placeringssamordnare
LSS för barn, unga och vuxna i hela Sverige.
Tyvärr, inga sökträffar.

Filtrera bland Nytidas verksamheter

Lyssna