hServiceboende

Egen regi
LSS 9§9
Vuxna
Aspergers, Autism

LSS-boende i Västmanland

Mälarparksvägen är ett LSS-serviceboende för dig med autismspektrumtillstånd eller Aspergers syndrom och som är 18 år eller äldre.

Vårt mål är att bidra till att du får en vardag som är trygg och som stimulerar dig. I vårt arbete utgår vi från din individuella utvecklingsplan.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Mälarparksvägen

Boendet ligger centralt i Västerås och nära Mälaren. Du bor i en egen lägenhet på 51-67 kvadratmeter som har kök och vardagsrum i öppen planlösning samt separat sovrum. Till boendet hör gemensamma utrymmen där du kan umgås med dina grannar och personalen.

Kommunikationer, service och miljö

I Västerås finns tågstation, bussterminal och en bit bort stadens flygplats. Med tåg tar resan till Stockholm cirka 45 minuter. I centrum finner du butiker, caféer, nöjen, service och allt annat som hör en stad till. I kommunen finns flera friluftsområden och vi har Mälaren inpå knuten.

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.