hServiceboende

Entreprenad
LSS 9§9
Vuxna

Cityboende med nära till det mesta

På Frejgatans LSS-serviceboende ger vi stöd, omvårdnad och trygghet till dig som har en funktionsnedsättning.

Här har du ditt hem och vi respekterar både din unika personlighet och dina åsikter. Du engagerar dig så långt du kan i ditt liv och boende och är med och bestämmer, och det är alltid dig vi lyssnar på i första hand. Vårt mål är att du ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt och att varje dag känns meningsfull och rik på innehåll.

Det är inte alltid så lätt att "tycka själv". Därför ordnar vi boendemöten. Mötena handlar oftast om att komma överens om enkla saker, till exempel gemensamma aktiviteter och middagar. Mötena är bra tillfällen att träna på att komma med egna åsikter, men du får också en chans att ta ställning till andras. Givetvis är mötena frivilliga.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Mer information om Frejgatan

Fysisk miljö och faciliteter

Frejgatans serviceboende är lugnt beläget invid Odenplan i Stockholms innerstad med närhet till storstadens utbud. Du bor i en egen lägenhet och har tillgång till en servicelägenhet för umgänge, aktiviteter och gemensamma måltider.

Om medarbetarna

På Frejgatan finns cirka elva medarbetare (alla anställningsformer). Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.