Direco daglig verksamhet

hDaglig Verksamhet
Vallentuna, Stockholm

Om verksamheten

Direco är en daglig verksamhet som tillverkar och säljer bland annat produkter som nyckelbrickor och konservöppnare samt det populära familjespelet Lusen.

Målet för Direcos verksamhet är att erbjuda meningsfulla och utvecklande arbeten som utförs på Industrihusets dagliga verksamhet inom Vallbostrand Industri & Hantverk, samt stå för kvalitet, omtänksamhet och pålitliga leveranstider i sin roll som leverantör till grossister och återförsäljare.

Se vår film om dagliga verksamheten Direco

Fysisk miljö

Verksamheten är belägen i Industrihuset i västra Vallentuna, nära busshållplats Tallhammarsvägen med avgångar till Upplands Väsby, Arninge, Kista och centrala Vallentuna.

Om medarbetarna

Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Via vår egen utbildningsverksamhet Lära erbjuder vi internutbildningar för våra medarbetare, till exempel utbildningar inom diagnoser, lågaffektivt bemötande och motiverande samtal. Lära erbjuder även introduktionsutbildningar samt utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten. Alla våra chefer genomgår ett ledarprogram. Via Lära kan medarbetarna också, vid behov, få handledning för att lösa en specifik pedagogisk utmaning.

Så är det att vara på en daglig verksamhet

Visa hela beskrivningen

Lyssna