Läs mer

Helgläger Grupp E

vuxna 18 + år

Datum för Grupp E HT-19

30 aug-1 sep
27-29 sep
25-27 okt
22-24 nov
13-15 dec

Datum för Grupp E VT-20

17-19 jan
14-16 feb
13-15 mars
17-19 april
15-17 maj

Om gruppen

Föreståndare för Grupp E är Tobias Ånmark. Tobias har arbetat i våra verksamheter sedan 2015 och har arbetat både som ledare och föreståndare på sommarkollo. Gruppen riktar sig till unga vuxna över 18 år.

Lägret sträcker sig mellan fredag eftermiddag och söndag förmiddag. Under helgerna blandas utflykter, aktiviteter och egentid för återhämtning på gården.

För varje helg gör vi ett schema som bygger på våra deltagares önskemål och intressen. Tobias skickar ut schemat senast onsdag i samma vecka som kollot ska vara så att deltagare och anhöriga i god tid hinner se vad som ska hända under helgen.

Om gården

Lillsjödal Friluftsgård

Grupp E har sina helgläger på Lillsjödal friluftsgård som ligger i ett naturskönt område med lövskog, ängar och med en liten sjö runt knuten. Här finns även tillgång till en bastu och en badbrygga. Lillsjödal ligger strax utanför Sösdala i Hässleholms kommun.

Gården består av en huvudbyggnad med kök, matsal och sällskapsrum på nedervåningen och rum för deltagarna på ovanvåningen. Mitt över gårdsplanen ligger också ett annex med ytterligare sovrum och en byggnad med ett större rum som kan användas till bland annat filmvisning, pingis eller målning.