Läs mer

Helgläger Grupp B

10-14 år

Datum för Grupp B VT-20

10-12 jan
7-9 feb
6-8 mars
3-5 april
8-10 maj

Datum för Grupp B HT-20

 

Om gruppen

Föreståndare för Grupp B är Annie Gunnarsson. Annie tog över ansvaret för gruppen i augusti 2019 och har tidigare arbetat som ledare både på Kasper kollos helgläger och sommarkollo. Annie har också vikarierat som Gruppchef. Gruppen riktar sig till ungdomar i åldrarna 10-14 år.

Lägret sträcker sig mellan fredag eftermiddag och söndag förmiddag. Under helgerna blandas utflykter, aktiviteter och egentid för återhämtning på gården.

För varje helg gör vi ett schema som bygger på våra deltagares önskemål och intressen. Annie skickar ut schemat senast onsdag i samma vecka som kollot ska vara så att deltagare och anhöriga i god tid hinner se vad som ska hända under helgen.

Ottarpsgården

Grupp B har sina helgläger på Ottarpsgården som ligger i ett naturskönt område uppe på en kulle med utsikt över en sjö och omgiven av skog. Ottarpsgården ligger strax söder om Hästveda.

Gården består av en huvudbyggnad med kök, matsal, bastu, sällskaps- och sovrum. I anslutning till gården finns det också en mindre stuga med kök och sovrum.