Sagt om Kasper

Det är viktigt för oss vad våra deltagare och anhöriga tycker om vår verksamhet

NKI (nöjd kund-index) för sommarkollo visar 2017 ett snittbetyg på 4,56 av 5 i total nöjdhet med insatsen!

Vad våra deltagare och deras anhöriga tycker om Kasper Kollo är mycket viktigt för oss. Vi utför varje år en ”nöjd kundundersökning” där deltagare och anhöriga får svara på frågor gällande insatsen.

2017 visade de svarande ett snittbetyg på 4.82 av 5 i hur troligt det är att man rekommenderar insatsen till någon annan.

Nedan följer ett urval av de kommentarer som svaranden gett i utvärderingen:

Jag är mycket imponerad över kolloverksamheten och ledarna. Jag upplever ledarna mycket ansvarsfulla och samtidigt lekfulla och på deltagarnas nivå. Jag tycker att kollot ger allt vi önskar och vår son behöver.

Ni gav min dotter den bästa upplevelse i hela hennes liv. (Å vi har ändå hittat på saker och rest tidigare.) Hon var så ledsen när lägret var slut. Så personalen kan sträcka på sig och vara stolta. Mvh tacksam mamma.

Tack så jättemycket. Första veckan i gymnasieklassen har gått alldeles fantastiskt bra och det tror jag definitivt har att göra med att han var och övade socialt samspel hos er precis innan skolstart. TACK!

Min dotter åkte till Skåne med stora reservationer inför och kom hem med frågan om hon fick åka tillbaka nästa år. Mycket bra betyg med andra ord.

Till NKI 2017

Intervjuer

Freja har varit på Kasper kollo många gånger

Rodel – bästa aktiviteten

– Rodel! Benjamin tvekar inte om vilken aktivitet som varit roligast på Kasper kollo. Två somrar har…