Sommarkollo

Period 4: 14-17 år, fantasy

Datum: 29 juli, 2021 - 11 augusti, 2021
Målgrupper: 14-17 år
Inriktningar: Fantasytema
Perioder: Period 4: 29 juli – 11 aug

Vårt mål är att ge våra deltagare en rolig och utvecklande kolloupplevelse, genom att erbjuda en blandning av spännande utflykter, strukturerade hemaktiviteter och tid för återhämtning. För att uppnå detta formar vår verksamhet utifrån deltagarnas styrkor, intressen och drömmar

Tema:

Fantasykollot riktar sig till dig som är intresserad av till exempel rollspel, cosplay, lajv, manga och spel, med mera. Med utgångspunkt i deltagarnas intressen utforskar vi tillsammans i andra världar och alternativa universum. Temat riktar sig både till dig som har massa erfarenhet men också till dig som är helt ny inför fantasy-temat och tycker att det verkar spännande. Under perioden varvas aktiviteter med fantasytema med vanliga kolloaktiviteter som till exempel bad, rodel, tubing och mysiga lägereldar. Perioden riktar sig till dig som är 14-17 år.

Karta och adressinformation

Lövestan – Skåne

Gården Lövestan är vackert belägen vid Osbysjöns strand med tillgång till kanoter, båt och fiskemöjligheter.
Lövestan har matsal, kök, rum för deltagare och gemensamma sällskapsutrymmen i en stor byggnad. Precis utanför entrédörren ligger Osbysjön som är perfekt för såväl bad och fiske som kanotpaddling och en tur i roddbåten. De stora sällskapsutrymmena gör det möjligt för massor med olika inomhusaktiviteter samtidigt som närheten till vatten och skog skapar förutsättningar för härliga sommarkvällar med grillning och kvällsfika.

Plats
Adress: Sibbarp 3433, Osby
Booking

Kasperkollo - Intresseanmälan

Vi erbjuder korttidsvistelse enligt LSS 9:6 i form av sommarkollo för barn, ungdomar och unga vuxna med autismspektrumtillstånd – exempelvis högfungerande autism och aspergers syndrom.
  • Om den som söker är under 18 år
  • Om den som söker är under 18 år
  • Exempelvis högfungerande autism och aspergers syndrom