Sommarkollo

Period 3: 14-17 år, skapande kollo

Datum: 14 juli, 2021 - 27 juli, 2021
Målgrupper: 14-17 år
Inriktningar: Skapande Kollo
Perioder: Period 3: 14 juli – 27 juli

Vårt mål är att ge våra deltagare en rolig och utvecklande kolloupplevelse, genom att erbjuda en blandning av spännande utflykter, strukturerade hemaktiviteter och tid för återhämtning. För att uppnå detta formar vår verksamhet utifrån deltagarnas styrkor, intressen och drömmar.

Tema:

I år erbjuder vi en kolloperiod med temat skapande på Norra vi i Östergötland. Under kolloperioderna löper temat som en röd tråd genom både utflykter och hemaktiviteter.

Temat innebär att vi fördjupar oss i deltagarnas intresse både individuellt och i grupp. Det kan vara att skriva filmmanus, spela teater, bygga konstverk, gjuta betong eller prova på olika experiment och pyssel som ledarna anordnar. Temat ger möjligheter att pröva på nya saker i en strukturerad miljö med kunniga medarbetare. Perioden riktar sig till dig som är 14-17 år.

 

Karta och adressinformation

Norra Vi – Östergötland

Gården Norra Vi – är vackert belägen med utsikt över sjön Sommen i Östergötland.
Norra vi ligger strax utanför Österbymo i den södra delen av Östergötland mellan Eksjö och Kisa. Högt belägen uppe på en kulle finns gården som har en huvudbyggnad med kök, matsal, sällskapsutrymmen och kontor och ett annex med rum för deltagare. Runt gården finns stora gräsytor kombinerat med skog och hagar. En liten bit därifrån finns en fin badplats och även bra vatten att fiska i. Huvudbyggnaden har också en veranda som ger möjlighet att sitta ute och äta och umgås.

Plats
Adress: Norra VI-GÅRDEN 1, 570 60 Ydre, Sverige
Booking

Kasperkollo - Intresseanmälan

Vi erbjuder korttidsvistelse enligt LSS 9:6 i form av sommarkollo för barn, ungdomar och unga vuxna med autismspektrumtillstånd – exempelvis högfungerande autism och aspergers syndrom.
  • Om den som söker är under 18 år
  • Om den som söker är under 18 år
  • Exempelvis högfungerande autism och aspergers syndrom