Sommarkollo

Period 2: 13-16 år, äventyr

Datum: 29 juni, 2021 - 12 juli, 2021
Målgrupper: 13-16 år
Inriktningar: Äventyrstema
Perioder: Period 2: 29 juni - 12 juli

Vårt mål är att ge våra deltagare en rolig och utvecklande kolloupplevelse, genom att erbjuda en blandning av spännande utflykter, strukturerade hemaktiviteter och tid för återhämtning. För att uppnå detta formar vår verksamhet utifrån deltagarnas styrkor, intressen och drömmar

Tema:

I år erbjuder vi ett äventyrskollo på gården Lövestan i Skåne. Äventyrskollot riktar sig till de deltagare som tycker om att vara ute i skog och mark.

På den här perioden erbjuds deltagarna möjlighet att prova på utomhusaktiviteter, så som att klättra, paddla, kanot, fiska, sova i tält och göra mat vid lägerelden. Den är perioden riktar sig till dig som är 13-16 år.

Karta och adressinformation

Lövestan – Skåne

Gården Lövestan är vackert belägen vid Osbysjöns strand med tillgång till kanoter, båt och fiskemöjligheter.

Lövestan har matsal, kök, rum för deltagare och gemensamma sällskapsutrymmen i en stor byggnad. Precis utanför entrédörren ligger Osbysjön som är perfekt för såväl bad och fiske som kanotpaddling och en tur i roddbåten. De stora sällskapsutrymmena gör det möjligt för massor med olika inomhusaktiviteter samtidigt som närheten till vatten och skog skapar förutsättningar för härliga sommarkvällar med grillning och kvällsfika.

Plats
Adress: Sibbarp 3433, Osby
Booking

Kasperkollo - Intresseanmälan

Vi erbjuder korttidsvistelse enligt LSS 9:6 i form av sommarkollo för barn, ungdomar och unga vuxna med autismspektrumtillstånd – exempelvis högfungerande autism och aspergers syndrom.
  • Om den som söker är under 18 år
  • Om den som söker är under 18 år
  • Exempelvis högfungerande autism och aspergers syndrom